Qui diu que hi ha impossibles? Crec que nosaltres mateixos som qui ens marquem les nostres metes, i en part, les nostres limitacions. És més important la dedicació i la força de voluntat que les nostres capacitats. No ho creieu?
dijous, 4 de juny del 2009
divendres, 22 de maig del 2009
Approbo: El copiar se va a acabar!!!
És hora dels adeus.
El dia abans d'entrar de pràctiques a l’escola Fàsia-Sarrià estava nerviós per com seria. Em preguntava si realment m'anava a agradar aquesta professió quan la veiés des de dintre. Solament vaig trigar cinc minuts a començar a agafar confiança amb ells i només un matí per a sentir-me com a casa i per a saber que ser docent era el que realment volia. Als tres dies sabia que al maig, quan s'acabessin les pràctiques, ho anava a passar fatal. Deixeu-me que us parli de l’escola. És una escola on s'ajuden uns als altres, on predomina la diversitat, el respecte i el aprenentatge significatiu. La seva raó de ser és el benestar dels seus alumnes. Tant de bo, totes les escoles fossin així. I com no, els alumnes són els que més m'han aportat com a persona, és impressionant com poden tenir tanta maduresa per l'edat que tenen. Gràcies de tot cor per donar-me la oportunitat de gaudir aquesta experiència. Fins aviat!!!
dimecres, 20 de maig del 2009
Bolonya s'apropa!
dimecres, 13 de maig del 2009
Utilitzem bé les noves tecnologies a l'aula si us plau.
dilluns, 11 de maig del 2009
Escalfament global
dimecres, 25 de març del 2009
Counter Strike: Juguem a matar!
Actualment la violència en els videojocs és un tema de moda, però la polèmica sobre la violència en els jocs no és nova. Abans de les noves tecnologies els nens jugaven amb el "tirachinas", a indis i pistolers, a guerra de pedres, ... jocs amb violència però potser no tant visual i explicita com al Counter Strike, encara que jugar a guerra de pedres i que et doni una al cap si que fa mal, i surt sang de veritat!
La violència en els videojocs no és necessària per gaudir-los, però sí necessitem violència en les nostres vides, segons l'estudi realitzat per Peg Tyre, l’autora del llibre The trouble with boys, en el qual s’observa que no deixar als nens ser nens i no permetre’ls tenir fantasies violentes perjudica en el seu rendiment i comportament acadèmic, sobretot els nois.
El que és important és no deixar jugar a un nen a un joc o videojoc que no tingui maduresa per entendre’l i evitar una possible adicció controlant les hores jugades.
En Estats Units les taxes de crims juvenils han baixat mentre que la quantitat de videojocs violents, la disponibilitat d’aquests i l’adopció de noves tecnologies han augmentat considerablement, cosa que ens indica que no hi ha una relació directa entre aquests.
La paranoia generalitzada que hi ha respecte als videojocs i el seu contingut fa que les persones tinguin un prejudici sobre aquests i actuïn en contra dels videojocs com Halo en resposta a la violència, però crec que gent pertorbada hi haurà sempre i si hi ha qui mata per el control de la PS3 també ho farà per qui el miri malament o s’assegui en el seu pupitre.